Pektin E440i je velmi silný želírovací přípravek, který je přírodního rázu. Je získáván z kůry citrusů, upravuje se hroznovým cukrem. Není určený k přímé konzumaci. Tento výrobek se používá výhradně profesionálně v cukrářské výrobě pro přípravu marmelád, želatinových bonbonů. Dávkování: cca 0,5% do marmelád a 1,4% - 1,6 % do pektinového gelu. Před přidáním do ovocné směsi je vhodné nejprve rozpustit pektin v horké vodě (70°C), nebo zamíchat 1 díl pektinu se 2 díly cukru a přidat do ovocné směsi, která dosáhne alespoň teploty 70°C. Poté je potřeba opravit hodnotu pH. Optimální použití výrobku je závislé na pH zpracovaného ovoce a proto se doporuje vyzkoušet účinek na malém množství.
Balení obsahuje: 250 g
pektin E 440i
Švýcarsko
Agar, želatina a pektin | |
Výrobce | Monaco |
EAN | 8595628802478 |
Kód produktu | dia505.250 |
Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.